10. päev – rütm

10-paev-rutm

10. päev – rütm

Olen oma elus näinud nüüd kümmet erinevat päeva, olles ise hetkel alles 8 päeva vanune – see ajab minu väikse aju segadusse. Pikutasin just tunnikese isa peal. Kell on 01:45 ja nüüd andsin jälle teada, et tahan ema juurde, sest söögiaeg on käes. Isa oli mu teise tuppa kaasa võtnud, et ema kindlasti magada saaks. See naine pole juba 3 ööd praktiliselt üldse magada saanud ning ta ei maga ka päeval. Tõeline kangelane. Kuid midagi pole parata, mul on vajadused. Väiksed probleemid ka lisaks. Viimastel päevadel gaasid tülitavad. Punnitan hoolega ja minu kõhutuuled teevad vanematele jubedalt nalja. Minu kaeblemine aga ei tee. Väga ma nutta ei taha, sest see polevat meeste teema, kuid aeg-ajalt karjun mitme beebi eest. See on siis, kui jälle see mähkmevahetus-nabapuhastus-silmapesu peale hakkab. Ma ei viitsi eriti enam. Kas tõesti muud lahendust pole. Olen valmis alustama potitreeninguga ning ennast pesen siis, kui vaja.

Muidu mööduvad päevad juba üsna kindlas rütmis. Mina ajan ikka omi asju ja nemad …ajavad minu asju. Endiselt nad ikka jõllitavad ja katsuvad mind. Tundub, et uue asja vaimustus pole veel üle läinud. No ja isa nuusutab mind kogu aeg. Päriselt, kogu aeg. Mul olevat hea beebi lõhn ja ta on alati mul kraes. Ema ka vahel liitub. Aga muidu on nad üsna normaalsed.

Isa loeb kolmandat päeva kellegi Mihkel Raua teost “Isa”. Minu onu kinkis selle asja. Ma ei tea mis see on, aga nime järgi tundub, et tegu on ametijuhendiga. Nüüd ta juba räägib asjadest, millest ma veel midagi kuulda ei taha – piirangud, ise söömine, hambapesu, õigel ajal magamaminek jne. Küll aga kõlas ahvatlevalt roomamine ja kõndimine. Olen asunud kaardistama kõiki kappe, mida ma läbi vaatama hakkan.

Kuuldavasti olin taaskord õues käinud. Seekord siis vankriga sõitmas. No ja kurat… jälle magasin ka selle ürituse maha.

Eks ta umbes nii välja nägi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>